Eğitim

Ücretsiz Sütçülük Eğitimi 2018

ücretsiz süt hayvancılığı eğitimleri

Ücretsiz Sütçülük Eğitimi Sütaş Uygulamalı Süt Hayvancılığı Eğitim Merkezleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Uludağ Üniversitesi ve Aksaray Üniversitesi ile eğitimde işbirliği protokolleri çerçevesinde eğitim hizmeti vermeye devam etmektedir.

Ücretsiz Sütçülük Eğitimi merkezlerinde kurslara katılan kursiyerlere ve üreticilere verilen diğer hizmetlerden herhangi bir ücret alınmamakta olup öğle yemekleri eğitim merkezleri tarafından karşılanmaktadır. Ayrıca kurs sonunda kursiyerlere 10 adet üretici broşürü ve 1 adet CD’si verilmektedir. Ücretsiz Sütçülük Eğitimi Merkezleri, kursiyerleri kalabilecekleri kamu misafirhaneleri, öğretmen evleri ve oteller için bilgilendirip yönlendirmekte ve konaklama ücretleri ile akşam yemeği giderleri kursiyerlerce ödenmektedir.

Ücretsiz Sütçülük Eğitim İçeriği

Eğitim başlıkları değişken olup 3 günlük eğitim planlanmaktadır. Eğitim başlıkları şu şekildedir:

  1. Buzağı Doğum, Bakım, Besleme ve Büyütme
  2. Süt Sığırcılığında Hastalıklar ve Sürü Sağlığı
  3. Süt Sığırlarının Bakım ve Beslenmesi
  4. Süt Sığırcılığında Çiftlik ve Barınak Planlama
  5. Yem Bitkileri Yetiştiriciliği, Silaj Yapımı ve Kullanımı

Ücretsiz Sütçülük Eğitim Hangi İllerde Yapılmaktadır.

Özel bir firma yılbaşından itibaren Aksaray, Bursa Karacabey’de ücretsiz sütçülük eğitimi planlamaktadır. 2019 yılı 8. aydan sonra da Bingöl’de ve İzmir Tire’de eğitim planlamaktadır. Eğitim ücretsiz olup öğle yemekleri firma tarafından karşılanacaktır. Ulaşım ve Konaklama kursiyerler tarafından karşılanacaktır.

ücretsiz sütçülük eğitim-takvimi indir.


Ücretsiz Süt Hayvancılığı Eğitime katılmak isteyenlerin;

Sütaş Süt Hayvancılığı Eğitim Merkezlerimize telefon ya da e-posta yoluyla ulaşarak ya^da www.sutas.com.tr/tr/iletisim/basvurular adresinde bulunan online iletişim formunu doldurarak ön kayıt yaptırmaları,

Kurs günü saat 08.30 – 09.00 arasında 1 adet kimlik fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile birlikte Eğitim Merkezi’nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Ücretsiz Süt Hayvancılığı Eğitimlerinin Ödülleri

18 yıldır yürütmekte olduğu çalışmalar ile; yaklaşık 19.000 kişiye eğitim, 32.000 kişiye günübirlik ziyaret, bilgi ve danışmanlık hizmeti vermiştir. Bu eğitimlerle ortaya konan örnek sosyal sorumluluk faaliyetleri ile; 8. Uluslararası Gıda Konferansı “2014 UNDP En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü”, Birleşmiş Milletler “2014 Gümüş Stevie Sosyal Sorumluluk Ödülü” ve TEGEP Öğrenme ve Gelişme Ödülleri Yarışması “2016 En İyi Toplumsal Katkı Sağlayan Gelişim Projesi Ödülü” ile taçlandırmıştır.


Tarım Hayvancılık Hibeleri sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.